Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Több tojást ütöttem fel, és...

Több tojást ütöttem fel, és az utolsó amit beleütöttem véres volt. Már nem tudtam kiszedni, mert szétfolyott. Baj lehet belőle, ha megesszük? Megsütöm sütinek.

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 11:08
1 2
 11/11 anonim válasza:

ÁLLATI baromságokat írt az Anonim. Igen, megehető, ha kiveszed a csirkét, mert a kiscsirke is, csak nagyon minőségi tojásból kel ki. Ha valaki nem tudná??? Még 1 fontos információ: Ha valaki megfőzte a tojásokat és ugyan ezt tapasztalja, semmi gond, de a véres embriót vedd ki belőle. Attól még istenien finom a tojás.

Ajánlott napi adagja, ha hiszed ha nem, de 2X. Nem ellenkezik semmilyen vallással, ergo megeheti bárki!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kínában gyakorlatilag nagyon nagy hagyománya van a kis embriós tojásevésnek, mert a hitük szerint, ez a termékenység jele! Még a kismamáknak is rendszeres adnak, hogy erősödjék a picur. A tojás elengedhetetlen elemeket, vitaminokat tartalmaz, és aki megkívánja, azt a szervezeted mondja meg! Most gondoljatok a 100 éves tojásra is, mert ez még szerintem bizarabb is...link jön: [link]

Bár annyit hozzátennék, h. mindent megeszik 1 kínai ami mozog. Itt 1 link arra, hogy miket esznek, nézd meg, ha erős gyomrod van hozzá...nekem félig sikerült!

[link]

2020. aug. 30. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!