Az öblítőt mivel lehetne helyettesíteni? Az ecet és illóolaj nekem nem vált be, olyan olajosnak érzetem a ruhákat tőle. Lehet az illóolaj miatt lehet csak bebeszéltem magamnak.
utolsó: nem, mert akkor érzem a mosószert, amikor ecettel öblítek. értelemszerűen, ha öblítővel, akkor annak az illatát érzem. a kettő elég különböző illatú.
lehet, h fos a mosógépem, de a ruháim mindig tiszták és illatosak :P
Így is van! :)
Nem azért írtam, csak "elvileg" ki kéne hogy mossa.
Ha nem érzékeny senki a mosószer maradékokra, akkor pláne jó. ;)
Nem lehet, hogy túl sok mosószert használsz és azért érzed annak az illatát utána? Amúgy én mosógolyót használok és tökre bevált.. (kis szaturnusz formájú kék golyó:)
Illóolajból mennyit használsz? Én elsődleges lepárlású olajból 5-8cseppet csupán, és bőven jó, épp teregetésnél még érzem az illatát, utána elillan:) de nem baj.
Én ecetet öntök az öblítős rekeszbe és egy kevés mosóparfümöt csepegtetek hozzá (www.zoldbolt.hu). Ez a mosóparfüm rendkívül jól oldódik vízben és sokáig tartják a ruhák az illatát.
Lehet drágának tűnik, de ha összehasonlítod az illóolajakkal, jelentősen olcsóbb. Én már legalább két hónapja használok egy flakont és még fele megvan. Megjegyzem mosószódával mosok, így nem tudom, egy illatos mosópor mellett hogyan érvényesül ennek a parfümnek az illata.
Az utóbbi időben wc illatosításra is ezt használom. Egy pumpás flakonba desztillált vizet öntök, pár csepp mosóparfüm. Tökéletes és környezetbarát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!