Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melltartó kijött vasa?

Melltartó kijött vasa?

Figyelt kérdés

Ti,hogy oldottátok vagy oldanátok meg,hogy ne szúrjon?Szinte alig ha rajtam voltak ezek párszor és mégis már kinn a vas.

Ötletek?

2011. jún. 12. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Dugd vissza, és a lyukat erősen (keresztbe-hosszába) varrd be.
2011. jún. 12. 16:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt már csináltam de egy pár használat és megint kint van.
2011. jún. 12. 16:42
 3/12 anonim válasza:

Én mindig kiveszem a vasakat... úgy jobb. ;)

Egy proszát megér, legfeljebb az előbbi tanáccsal élve visszavarrod.

2011. jún. 12. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is szedd ki. Kényelmesebb is, ráadásul ment már tönkre mosógép a kijövő fém miatt, ami bemászott a dob mögé, és ott randalírozott mosás közben. Fürdő úszott, 30-40 ezer volt a javítás, mert akkor mindjárt cseréltünk is néhány elhasználódott alkatrészt... tehát összességében hülye találmány a melltartóvas, és szidom a készítőket, amikor fél órát azon küzdök, hogy kivarázsoljam belőle... akkor nem akar... amikor nem kéne, akkor meg vissza sem tudom rakni :)
2011. jún. 12. 17:02
 5/12 anonim válasza:
Ha nem vetted tul regen es megvan a blokkja,akkor vissza kell vinni.nekem kicsereltek.
2011. jún. 12. 17:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Na ezt a melltartót kell kidobni, ez az, amelyik rontja mell állapotát és hátfájást okoz, meg sebet.
2011. jún. 12. 18:03
 7/12 anonim válasza:

Azért jön ki a vas, mert a "festék bütyök" (festékbe mártják, hogy ne vágja ki az anyagot a fém éle) lejön a végéről. Azért jön ki minduntalan, akárhányszor is visszavarrod.

Egyébként vannak melltartók, amelyek elvesztik a formájukat a kivesszük a vasat, Egyszer próbáltam így megoldani a tiedhez hasonló problémám, de kuka lett a vége.

Ha van otthon egy doboz festéked, mártsd bele több alkalommal. Én még nem próbáltam, de talán sikerül.

2011. jún. 12. 20:49
 8/12 anonim ***** válasza:

jó nagy kalap kaki lehet az a melltartó, aminek pár használat után kijön a merevítője.

én mindig kínai vackokat veszek kb 1000ft-ért, és legalább egy évig bírja a szinte mindennapos használatot, úgy, hogy gépben mosom. persze beleteszem egy párnahuzatba, mert úgy kevésbé sérül.

legközelebb próbáld ki így.

2011. jún. 13. 14:36
 9/12 A kérdező kommentje:

Az a vicc,hogy nem kínai vackok jó nem több ezresek de azért minőségiek és ehez képest így jártam :S

Köszi a válaszokat.

2011. jún. 13. 22:34
 10/12 anonim ***** válasza:
ó, nekem már a 15ezresből is jött ki vas..a legrosszabb érzés ha egyszercsak arra leszel figyelmes, hogy szúr :@ én nem varrogatok, kiszedem és kész
2011. jún. 16. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!