Textilfesték mivel jön ki ruhából?
Figyelt kérdés
Ahogy öntöttem ki a festékes vizet, lecsapta a pólómat. Ki tudom szedni valamivel a foltokat?2011. jún. 8. 11:59
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg 10 percre nagyon enyhe hypós vízbe tenni, maradj mellette, mozgasd, figyeld, ki ne fakuljon!
vagy Dr Backem vagy ilyesmi nevű mosásmentővel.
2/5 anonim válasza:
TextilFESTÉK, olyan festék, ami megfesti a textilt, tehát nem jön ki.
De olvasd el a csomagoláson, hátha van valami oldószere. Bár az oldószer meg roncsolni fogja az anyagot, úgyhogy erre a pólóra keresztet vethetsz.
3/5 anonim válasza:
most gyorsan, míg nem eszi bele magát. Hideggel!
4/5 A kérdező kommentje:
Fehér pólóról van szó, hipózhatom bátran, nem?
2011. jún. 8. 12:50
5/5 anonim válasza:
Textilszíntelenítővel érdemes próbálkozni. A ruhafestékek használati utasításában szokták ajánlani, amikor az eredeti színnél világosabb, vagy eltérő színre szeretne valaki festeni, illetve önállóan is elszürkült fehér holmik helyrehozására. Az eredmény függ a használt festék kémiai összetételétől és a fehéríteni kívánt darab anyagától is. Nekem volt már sikeres és sikertelen próbálkozásom is. Ugyanott keresd, ahol a festékek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!