Hogyan tisztítsam ki? 18L
Figyelt kérdés
Vannak playboyos párnáim, egyik este, amikor jöttem haza, nem mostam le a fekete sminkemet.. olyan lett a párna. mosógépbe nem fér bele, meg félteném , h lejönne a minta. szerintetek mit csináljak vele ? légyszi segítsetek2011. jún. 7. 19:33
1/5 anonim válasza:
Nézd meg, hátha van címkéje. Azon rajta van, hogy lehet kimosni.
Egyébként meg ha a gép nem viszi, akkor hideg mosószeres vízben, kézzel.
2/5 Darcy01 válasza:
Talán egy kis folyékony mosószer? Tegyél rá egy keveset és vizes szivaccsal dörzsöld ki.
Vagy valamilyen Venish folttisztító.
Nem tudom, hogy milyen anyagból van ez a párna, szóval ezek csak ötletek.
3/5 anonim válasza:
ha ezen fekszel, akkor vagy mosás, vagy tisztító, nem egészséges a párnákat hosszú ideig tisztítás nélkül használni, pláne, ha huzatot sem használsz rá
4/5 anonim válasza:
mi az , hogy nem fér bele??? én a felültöltés whirlpoolomba a szobai szönyeget is belenyomtam igaz kiszedni már nem volt egyszerű a minta ha rövid programon 30 fokon mosod nem jön le elvileg
5/5 anonim válasza:
21:56 csak ne nyavalyogj majd, hogy csapágyas a géped a túlsúly miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!