Pici fekete bogarak! Honnan jönnek?!?!?
Kb. egy hete ellepték a házamat ezek a picike fekete bogarak, egyszerűen megőrülök tőlük! Fogalmam sincs honnan jönnek, először csak a konyhában találkoztam velük, de már a nappaliban is találok elszórva! Hangya méretű, de nem tudom mi a neve! Azt hittem a lefolyóból jönnek, jól tele is nyomtam domestosszal, de semmi.. Azt tudni kell, hogy ez egy kertes hát, a földszint minden nap porszívózva-felmosva van, 2 kutyus miatt! Tudja valaki mik ezek és mit tudok tenni ellenük?? Ha egyszer megtalálom a fészküket, olyan vérengzést fogok tartani!!! :@
Akárhányszor kimegyek a konyhába, mindig találok 3-4 bogárkát elvétve a földön, a konyhapulton, mindig mászik valahol egy! Elegem van!!!!!! Aki tud valami okosat mondani, szívesen fogadom a jó tanácsokat! Előre is köszönöm!
Ez tök jó stori!!! Ne haragudjon kedves kérdező, de ezt muszáj!!!! Végig izgultam a komm-ikat azaz a beszélgetésüket és nagyon tetszett... :D
A gabonazsuzsok ( vagy mi?) fészkének megtalálása cimű drámai tragédia sorozatunk befejező epizódjában a bogarak szörnyű halált haltak de ez már +18-as karika lett volna ezért a film csattanóját képzeljék el önök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!