Mivel lehet rozsdamentes mosogatótálcát tisztítani, hogy ismét fényes legyen (most foltos)?
Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 20:04
1/5 anonim válasza:
Vettem c.f szert, ami szürke, és c.f inox a neve. Ezt használom a tűzhelyre és mosogatóra is egyaránt. Néha pedig teleengedem vízzel, és kevés dome..tost beleöntve hagyom állni fél órát. ili
2/5 anonim válasza:
Cillit Bang kosz és vízkő ( utána szigorúan le kell mosni róla bő vízzel) de amúgy ragyogni fog tőle.
3/5 anonim válasza:
A Cif Inoxra szavazok én is. azt használom a főzőlapon is.
4/5 ltimea válasza:
szódabikarbóna pasztával(pl.egy pohár szódabb ugyannyi viz) a vizkövet is leszedi, vagy ecet vagy cirtom leve, ez a legegészségesebb.
5/5 anonim válasza:
mr proper zsíroldó(narancssárga!)én ezzel szoktam mosogatás után át dörzsölni,majd leöblíteni,és konyharuhával SZÁRAZRA törölni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!