Már a létező összes mérget kipróbáltuk, végül vettünk elektromos riasztót. Fél évig nem is volt egér, de 3 napja megint előjött. Tönkreteszi az álmennyezetet, a díszlécben rohangál,már raktunk oda is mérget, de hetek telnek el mire megszűnik a mászkálás. Ráadásul ma reggel majdnem le is ugrott , mert kirágta vagy kaparta a hungarocel álmennyezetet. Jó lenne megszabadulni tőlük, félek és undorodok tőlük.
2011. máj. 23. 15:23
1/9 anonim válasza:
vegyél egy macskát, vagy vadászgörényt
2011. máj. 23. 15:38
2/9 anonim válasza:
Macskával, de pár nappal előtte tüntesd el mindenhonnan a mérget, nehogy szegény macsek legyen az áldozat.
2011. máj. 23. 18:59
3/9 anonim válasza:
Jajj de nem irigyellek. Nálunk is voltak, alig lehetett tőlük megszabadulni, én is rettegek tőlük. Nálunk a földön voltak, de ott azért könnyebb mint az álmenyezeten... Egérragasztó??? Nálunk egy párat megfogott. volt ami mérget evett. Olyan ez mint egy rémálom. Nem olcsó de a nyugalom a legfontosabb, ezért ha másképp nem megy rágcsálóírtót hívnék. Már ide is azt akartam, mire végre elcsíptük az utolsót. Mi erdő mellett lakunk kertes házban 11 et fogtunk el, amiről tudok!!!iszonyat
2011. máj. 23. 20:33
4/9 anonim válasza:
Búza vagy kukoricadarát keverj össze egy kis gipsszel és tedd ki nekik.
2011. máj. 23. 21:47
5/9 anonim válasza:
és mi lessz belőle?....szobor..?
2011. máj. 24. 11:35
6/9 anonim válasza:
sajnos nálam is ez a probléma volt nekem kirágták a kedvenc ruhámat ami nem 2 forint volt!!!! és undorítóak rohangáltak a drága szőnyegemen meg a lamináltparkettán én félek tőlük oda sem mertem menni mindíg vártam a páromat hogy jöjjön haza és tüntesse el őket multkor bent ültem a sarokkádban és a nappaliban halakn bekapcsoltam a hifit mondom relaxálok 1 kicsit és megláttam a fürdőben az egeret és majdnem szívrohamnot kaptam és végül a párom vett nekem egy macskát és az megfogja őket igaz a macskának meg hullik a szőre de ha nincs más, igy 2 naponta porszivózok meg felmosok de a szőrét is ki szoktam a porszívó kiskeféjével porszívózni és igy nem hullik annyira de azóta nem találtam igaz miután a macska megölte őket majdnem a hányinger kapott el utána 6x mostam fel,
és az egész házat étfertőtlenítettem
2011. máj. 26. 13:00
7/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem tényleg be kell szerezni egy macskát.
2011. máj. 26. 13:33
8/9 anonim válasza:
Jól nézz körül, mert csak az igazi házi macska fogja meg az egeret. Felénk azt mondják, hogy a háromszínű (fekete,fehér,vörös) a legjobb egérfogó. Ne legyen tenyésztett, hanem olyan igazi kint járó. És ne etesd túl, mert csak az éhes macska fogja meg az egeret.
2011. máj. 26. 15:23
9/9 anonim válasza:
ami nekem van cica az fehér és ilyen cuki kékes szeme van az eggyik vasutállomáson születtek és már fel nőttek félig és a párom hozott eggyet a kártevők ellen inkább porszívózok minthogy egérszarba mászkáljak de ha kertesházba laksz és eleged lessz a macseknől kell neki cicaház és ki a teraszra nekem ugy van ha nem vagyok itthon sosem bóklászik csak kiül a házelé utána visszamegy a helyére és alszik de általában mindíg a házban van néha kiengedem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!