Valakinek van H2O mop?
Nekem van, de nem hiszem, hogy alapvetően nagy különbség lenne a gőztisztítók között, tehát nem feltétlen kell pont a teleshoposat megvenni, sőt...
Pozitívumok:
Alapvetően amit egy gőzölős felmosótól elvár az ember azt teljesíti.
Nem kell hozzá tisztítószer, szépen tisztít, nem kell várni a száradásra, jóval kevesebb vizet használ, mint amennyit elpocsékolsz egy felmosásnál.
Negatívumok:
Mivel egy nagy dögöt hurcolászol, így aki ilyen béna gyenge, mint én, annak kicsit fárasztó... egyáltalán nem vészes, de én néha unom... bár egy felmósóvizes vödörnél azért jóval könnyebb. :)
Összességében nem bántam meg, de nem egy csodagép, ha babád van, vagy cicák, akik felnyalogaták a mosószeres felmosót, akkor mindenképp jó, de érdemes körül nézni.. Én anyumnak egy univerzális gőzölős felmosót vettem. Olyan mint egy porszívó, rengeteg cserélhető fejjel, ablakmosás, fugatisztítás, felmosás, stb, mntdenre jó.
Szerintem arra érdemesebb beruházni, hátránya, hogy itthon rettentő drágák, nagyobb helyet foglal és fárasztó mindig összepakolni (legalábbis én porszívózásnál is azt utálom legjobban)
A teleshopost én is megvettem - vissza is küldtem. Aztán az Auchan-ban vettem ötezerért egy gőzölős felmosót, pontosan ugyanannyit tud, mint a teleshopos, csak töredékébe kerül.
Amúgy ne várj nagy durranást, tényleg szépen tisztít, csak előtte minimum fel kell porszívózni a padlót, de inkább fel is törölni és akkor szépen, csíkmentesen lehet csilli-villizni a lakást. A probléma csak az, hogy - amint azt előttem is írták - ahol kisgyerekek, kutya és hasonlók vannak, ott fölösleges. Én is alig használom. Mire felporszívózok, feltörlök mindenütt, addigra el is ment a házimunkára szánt idő, egy kis csillogásért már nem kínlódok. Ja és amúgy sokkal gyorsabb a sima felmosás. Szóval én nagyon ritkán használom.
van 2 gyerekem,egyik 3éves a másik 6hós.A konyhába járolap van ,de a 3 éves egyfeszt a földön játszik,fetreng,stb..ezért gondoltam,hogy praktikus,hasznos lehet megvenni.
köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!