Durva lenne a wc-hez használt pumpával elhárítani a konyhai lefolyó dugulását?
igen,durva. nyilván nem használok olyan tárgyat egy olyan helyen,ahol étellel dolgozok,amit előtte már a wcben is használtam.
de kinek mihez van gusztusa ugye...
A dolog ott kezdődik, hogy jó esetben egy wc-pumpát ritkán használ az ember. Jó esetben soha, de mégis jó ha van tartalékban... Vagyis normális helyeken nem áll minden nap talpig sz@rban... Használat után -ha van eszed- eleve lefertőtleníted a következő wc-takarításkor. Ugye?
A konyhai lefolyóból meg gondolom nem szoktál falatozgatni.
Tehát ha extrém helyzet van, akkor az eleve tiszta wc-pumpa háríthat dugulást konyhában..., ami után szépen kitisztíthatod a konyhai lefolyó környékét...
Persze ha nálatok a wc-pumpára van száradva még a tavaly karácsonyi outputod, akkor érthető a kérdésed és az aggodalmad. Ez esetben a válaszom: igen, durva lenne. :-))
Ahogy olvasgattam a válaszokat,kedves utolsó,a te válaszodat akartam leírni.Szó szerint. Istenem... melyik barom eszik a mosogatóból?
Én minden mosogatás után kitakarítom a mosogatót is,a WC pumpát is minden használat után eltakarítom és szárazra törlöm...Innentől kezdve mi baja lehet?Bár lehet igazatok van,egész jól nézhet ki benne a gulyásleves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!