Észrevette már más is ezt a Jar ill. Pur mosogatószerrel kapcsolatban?
Szerinted mitől száradnak cseppmentesen az edények?
Olyan egybefüggő bevonatot képeznek az edényeken ezek a mosogatószerek, ami sima öblítéssel nem jön le, és a víz is egyenletesen szétterül a felszínen, nem gyűlik cseppekbe, mint normálisan.
Próbáld csak ki. Jól elöblítesz egy tányért, majd ismét víz alá teszed, megsimogatod, és még mindig tiszta nyálkás! Csak hosszas "simogatással", öblítéssel múlik el, mosódik le.
Nem tudom, egyáltalán van-e még olyan hagyományos mosogatószer, ami nem ilyen lemoshatatlan, nyálkás sz...r? Attól tartok nincsen.
Mert így szép, cseppmentesek az edények, de gondolj csak bele, mennyi vegyszert megeszünk így az étellel, amit beleteszünk?!
35F
Nincs eléggé leöblítve. Én jart használok, de mindent sokszor öblítek (legalább 4-5ször), és sosem marad olyan szaga.
Ha a párom mosogat, akkor bizony előfordul.
Én is Jarral mosogatok, de sosem észleltem még ezt!
Olyan ismerősnél már igen, aki mosogatógépben mosogat és citromos illatosítót használ, minden kajája citromízű volt!
öblíts ecetben, az állítólag semlegesíti a mosogatószert, és vízkő ellen is jó.
én még ilyet nem figyeltem meg, igaz olcsóbb, noname cuccal mosogatok, de semmilyen rossz ízt nem tapasztaltam eddig.
Köszi a válaszokat!
Korábban én is használtam az olcsóbb mosogatókat, de azt figyeltem meg, hogy mivel azok sokkal hígabbak, gyorsabban elfogynak, és nem is mindig oldják a zsírt rendesen, ezért szoktunk át a jarra meg a purra, mert gazdaságosabbnak tűnik.
Én is 3-4x szoktam öblíteni őket,úh sztem nem kéne, hogy szaguk legyen. Azt hiszem kipróbálom ezt az ecetes tippet, meg a Békás mosogatót is, ha majd olyan helyen járok, ahol lehet kapni.
Azon gondolkoztam, hogy lehet-e összefüggés a mosogató típusa és az edény anyaga között. Mert amiknél ezt megfigyeltem,hogy mosogatós szaguk marad, azok a régi, zománcos lábosok meg fazekak általában. De lehet,hogy ez csak véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!