Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért nem érződik a frissen...

Miért nem érződik a frissen mosott ruhán az öblitő?

Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is szoktam így járni, ha a ruha még vizes és akkor nem érzed az attól van, hogy vagy kevés az öblítő, vagy sok a ruha az öblítő mennyiségéhez...

Ha viszont már száraz a ruha és akkor nem érzed az pedig az, hogy nem jó az öblítő.

Üdv.

2009. márc. 9. 15:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Coccolinót használok és nem érzik se vizesen se szárazon.Pedig addig rakom az öblítőt ameddig a max jel van.
2009. márc. 9. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nincs ilyen gond. Érzem vizesen is a ruhát, amikor teregetek már már betegesen szoktam szagolgatni, annyira jó az illata. Illetve, ha a szobába van kiteregetve a ruha, az illat betölti az egész szobát.

Nekem a Lenor jött be a legjobban illattartás szempontjából, főként a fehér, amin a kisbaba van :) Isteni finom :)

Esetleg kevés öblítőt használsz vagy nagyon felhigítod.

Én 1l öblítőt 2l-re szoktam higítani és így használom.

2009. márc. 9. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

első kommentelő vagyok.

Abszolút ne higísd fel!!!

Én Silan-t használok kéket, de Coccolinót is szoktam citromsárgát és rózsaszínt, ha szobába teregetek, akkor az egész szobában és az egész lakásban lehet érezni.

Semmiképpen ne higísd fel!!!

Üdv.

2009. márc. 9. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokott olyan lenni kb. 10-ből 1-szer, hogy abszolúte semmi öblítőillat...., de hogy miért??Még nem jöttem rá.Amúgy lenort használok és nagyon szeretem, most a világoszöldet használom egy ideje.Max-ig töltöm és nem hígítom.Szerintem, ha sose érzed az illatot akkor keveset használsz vagy kifolyik mikor lecsukod a tetejét.Nekem volt már olyan.A férjem kiszedte, kitisztította és jó lett.
2009. márc. 10. 01:20
 6/8 anonim ***** válasza:
16:49-es vagyok. Szerintem duplájára simán lehet hígitani, nekem így is tökéletes illata van a ruháknak, és gazdaságosabb is. Eleve töményen, nagyon nyálkás marad tőle a mosószer-adagoló. A felültöltős mosógépbe pedig azt nem egyszerű ám kipucolni, egy idő után csak rakódik bele, barnul, trutyisodik. Látom másnál is.
2009. márc. 10. 06:30
 7/8 anonim válasza:
100%
a coccolinot felejtsd el.....az nem jó,nekünk legalábbis nem vált be eggyáltalán!Használj silan-t vagy bip-et azok nagyon jól megtartják az illatukat a ruhában! üdv
2009. ápr. 28. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Coccolino nekem sem vált be. A lenorban pedig csalódtam mióta "megújult". Megváltozott a csomagolása, és azzal együtt az illata is. A bip-et mostanában sokan dicsérik. kipróbálom.
2009. júl. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!