PÓKTALANÍTÁS! Na de hogyan, hosszútávon?
Úgy értem, alapvetően tiszta és rendezett a lakásunk. Mégis, ma elhúztam a számítógép házát, és akkora fekete szőrös pók volt ott hogy váááá! A hálója ugye nem látszódhatott, mert az asztal eltakarta.Pedig én mindig porszívózók, pókhálótlanítok, kirázom a szőnyeget, a járólapot felmosom gyakran...
Igyekeztünk anno szellősen berendezni a lakást, nincs agyonzsúfolva, de most megőrülök a tudattól, hol lehetnek még ilyen pókok. Végig porszívóztam minden zegzugot.
Melyek a kritikus területek, mit ellenőrizzek gyakran?
Köszönöm, pókfóbiás vagyok!
Nálunk iszonyat sok pók jött be a lakásba,ezért vettem egy konnektorba dugható pókriasztót .Azóta elvétve ha találok a lakásban .
én is porszívóval szoktam irtani őket :D
egyébként ez azt jelzi, h száraz a lakásotok. ennek örülj legalább :D
20.32.
Köszi a linket, amint tudok én is beszerzek egy ilyet és remélem a szongáriai cselőpók ellen is hatásos lesz, mert sajnos hozzánk bemerészkedett egy ilyen "kis" édes jószág is, ami nem mellesleg hazánk legnagyobb pókfajtája és ennek megfelelően még védett is.
Váááááá, még most is kiráz a hideg ha rágondolok.
Így néz kis: [link]
Nálunk az állatok addig védettek (azok is amik "hivatalosan" védettek)amíg a kertünkbe be nem mennek!!!
XD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!