Kenvelo-ban meddig a 20 ezerért vesz 10 ezret fizet akcio?
Figyelt kérdés
Valaki megirhatná fontos lenne, hallottam azt hogy xsak máig, tehát az akcio hogy 20 ezerért vesz 10 ezret fizet2011. ápr. 30. 14:15
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy működik pontosan az akció sajnos, viszont sokáig a kedvenc márkám volt a Kenvelo, de kiábrándultam belőle. Fél évnél tovább egy nacim sem bírta ki, pedig tízezer alatt nem vettem nálunk soha ruhát. Szóval ennek függvényében érdemes átgondolni hogy egyáltalán megéri e náluk vásárolni... (érdekes, a Levi's nacim nem ment tönkre évek óta..jó az ára borsosabb volt-19000.-) Ez csak egy tanács persze, döntsd el te hogy mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!