Sütésálló csokicseppet hol lehet kapni Budapesten?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 11:24
1/4 anonim válasza:
Bocsi hogy nem segítek......
De mi az a sütésálló csokicsepp? Mihez való/kell....
2/4 Olga néni válasza:
Szerintem a chocholate chip cookie-hez kell neki, amerikai sütemény. De nem kell sütésálló csoki, mert ahogy kihűl a sütemény, úgy kihűl benne a csoki is. Nekem nem folyik szét, a tészta összetartja.
3/4 A kérdező kommentje:
Eredetileg igen, a chocolate chip cookie-hoz való, avagy muffinba szereném rakni. Tudom, hogy másik csokival is jó tud lenni, de érdekel, hogy lehet-e sütésálló csokit kapni. Google-t már átböngésztem, és csokicseppet (csokilencsét) árulnak ugyan pl. Ázsia Bt-ben, de nem vagyok meggyőződve a sütésállóságáról.
2011. ápr. 29. 09:01
4/4 anonim válasza:
Járd végig a csokiboltokat. De tuti, hogy valami irreális árban van, ha találsz is. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!