Hát én esköszöm hülyét kapok ezt meg hogy csinálta?
mostam most a whirlpool felültöltős mosógépemmel a párom csak holnap jön haza a kislányom az osztálytársánál alszik én meg mondom kitakaritom a házat felporsziztam felmostam port töröltem egyszóval mindent megcsináltam pakoltam ki a mosogatógépből és mintha valaki öklendezett volna rendesen megjedtem és hallottam hogy a lenti fürdőböl jon és szokta mindíg ezt csinálni a mosógép hogy csuhi-csuhi -csuhi hangot szivattyúzáskor és mst még külön lefolyőba van köt ve és ezt csinálta csúú csú csu mi
ntha eldugult volna az a lefolyó és szerintem biztos az mozog a falban az ha kihúzom a falból akkkor nem fog a víz elárasztani ? csak addig venném ki amíg kipucolom előre is köszi
igen igazad volt mewgtaláltam a hajcsaptomat(: meg tele volt ilyen zsepidarabbal meg cérnával
mostmár elintidottam egy öblités centrifugáláson és normális lett köszi a pont jár!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!