Mivel lehet a cipő belsejét fertőtleníteni?
Szódabikarbóna: szórd bele egy éjszakára és kész. Ártalmatlan, környezetkímélő megoldás és tuti szagtalanító. Dezodor helyett is használhatod + ha a ruhából akarod eltávolítani az izzadságszagot, akkor arra is jó: be kell szórni a nedves ruhát vele, kicsit hagyni majd kimosni. 1 kis csomag 50 Ft és bármelyik boltban kapható.
Itt olvashatsz még arról, hogy mi mindenre jó:
Elvileg hőkezeléssel kell, hogy működjön a dolog. Mi lenne, ha sütőbe tennéd a mikro helyett? Annak szerintem precízebben szabályozható a hőmérséklete. Én 75-80 fok körül próbálkoznék. Hangsúlyozom, ez csak ötlet, én még nem próbáltam.
Viszont vannak cipőboltokban igazi báránybőr talpbetétek, abból ha kettőt veszel, és rendszeresen váltogatod, kell hogy segítsen. Emellett lehet kapni ezüst tartalmú direkt cipőfertőtlenítő szereket, azok is jók. Ezeket próbáltam, nekem segített.
Még a fokhagymát is megpróbálhatod. dörzsöld be vele a cipőd belsejét, az kiváló baktériumölő, ráadásúl széles spektrumú, azaz nem nagyon válogat. Ezt nem próbáltam, de szerintem ennek is működnie kell!
Ha valami általam nem próbáltat kipróbálsz, tájékoztathatnál az eredményéről:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!