Csak én érzem magam ennyire szerencsétlennek?
Figyelt kérdés
Már teljesen elvagyok keseredve ma ment tönre 10 év alatt a 4. mosógépem szó szerint 2 évet max 1-2 honappal többet birnak az első zanussi volt annak kilukadt az üstje utána vettem egy másikat az folyton elromlott hol a szivattyúja rá 1 hétre a fütőszál és akkor bevittem egy másik szervizbe ahol telefonáltak hogy sok lessz a javítás ajtózár és akkor megmondtam veszek 1 másikat ment 2-2,5 évig majd 2 éves korára lejárt a garancia rá fél évre előjöttek a balyok visszintszabályzó,,, azt még megcsinálták gariba rögtön az elején majd amint lejárt a garancia.. kapcsolvahagytam a mosógépet amíg elmentem bevásárolni és mentem haza és égett szag volt bementem a fördőbe és ott a gép kapcsolórészénél szénné égtek a kábelek még jó hogy leverte az autómatát és nem lett nagyobb baj na dobtam ki az egészet a francba és utána vettem egy samsungot és mit ad isten mára kiirta a hibakódod service és kijött egy szerelő és programkapcsoló kb 30 ezer most már a syrás határán vagyok főleg hogy ezek a mosógépek 80- 90 ezerért vettem őket. na de anyáméknak a whirlpool az birja most én is azt veszek mert minden ismerősömnek jó de hogy a zanussit meg az indesitet kerülöm nagyívbe az 100 és most ebbe a szar világba szó szerint 2 évente veszek mosógépet rosszul vagyok telljesen2011. ápr. 1. 22:17
11/11 anonim válasza:
Énh az AEG-ben nem csalódtam még. Bár rajtam kívül senkinek sincs a környezetemben:) De az enyém már tizedik éve gyűri az ipart szorgalmasan, panaszmentesen. Olvastam már itt más mosógépes kérdésnél is, hogy dicsérték ezt a tipust. Méghozzá úgy emlékszem, valami hozzáértő emberke volt. ( tehát szaki )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!