Hogyan kell gázpalackot cserélni? Odáig eljutottam, hogy letekertem a csavart. Azt a zöld alátétet nem tudom kiszedni, elvileg ki kellene cserélni. Hogyan szedjem ki és utána hogyan tovább?
1/ El van ZÁRVA mindkét palack.
2/ Letekerted a nagy csavart az üres palackról.
Innen nem bírod kiszedni az alátétet??? Akkor tekerd úgy azt a csavart, hogy hátramenjen a tömlőre, és úgy kibírod szedni. (Ha nem túl elhasznált és sietsz, még maradhat, de jobb mindig cserélni inkább.)
3/ Az új palackról lecsavarod a kupakot.
Esetleg ebből nem tudod kiszedni az új alátétet??? Na így már jártam én is, mert újabban másképp csomagolják egyes palackokon. Én konkrétan széttörtem a kupakot satuban és kalapács segítségével... És persze ideges voltam, de kiszedtem...)
4/ Az új alátétet szépen a tömlő végére illeszted és ügyesen visszacsavarod. Az a kerek fém micsoda, nem tudom hogy hívják, nem vagyok szaki... szóval ami a tömlőn van, az legyen vízszintesen a végső állásban.
Kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!