Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A citromot és az ecetet mire...

A citromot és az ecetet mire lehet használni a takarításban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A citrom elég drága,az ecet ugyanolyan jó. Szinte mindenre lehet használni. Takarításra,vízkőoldásra,mosásnál öblítő helyett.

De ha beírod a kérdést a Goggle-ba,ott nagyon sok választ találsz.

2011. márc. 22. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem drágább a citrom mint az ecet.Ugyanis a célnak tökéletesen megfelel az olcsó 10% citromlé, és nem kell belőle sok.

Penész ellen nagyon jó!Öntesz egy keveset a szivacsra, át dörzsölöd a penészt és volt/nincs penész.

Elvileg zsíroldónak is jó pl tűzhelyen (bevallom ezt még nem próbáltam).

Ha van kisgyerek és szeret tollal, vagy filcel firkálni arra is jó.

Kisfiam hófehér szekrénye tiszta firka volt toll és filc tol által.Kicsit becitromleveztem a szivacsot és másodpercek alatt újra fehér volt a szekrény.

Ecet:

Vízkőoldás mindenhol.Kádban, mosógépben, kávéfőzőben stb.

Ablakpucoláshoz és felmosáshoz is szoktam használni.

2011. márc. 24. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
A mikrót is kitakaríthatod ecettel.Egy edénybe ami mikrózható víz és ecet keverékét öntesz,felforralod a mikróba,kicsit még állni hagyod és papírtörlővel kitörlöd.
2011. márc. 24. 18:17
 4/4 anonim válasza:
ablak mosásra is jó az ecet, az evőeszközök cseppkőmentesítésére is.
2011. márc. 25. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!