Miért tört el a jénai kancsóm?
Figyelt kérdés
Naponta többször főzök teát,vízforralóval,beleöntöm a forró vizet a kancsóba,benne hagyom a fém kanalat + a mosogató szélére teszem ami szintén fém.Évek óta így csinálom most mégis rám folyt az összes forró víz!2011. márc. 11. 07:54
1/3 anonim válasza:
Elfáradt az anyag. A hideg és a meleg hirtelen változása miatt eddig bírta. Ne fémre tegyed legközelebb, mert az hideg. Én is jártam már úgy, hogy a hideg víztől tört el, a meleget előtte bírta.
2/3 anonim válasza:
Mert semmi sem tart örökké.
Tudom, hogy ez nem sok vigasz, de idövel elöregszik, esetleg valami pici ütödés érte, amitöl nem látható hajszálrepedés keletkezett benne, vagy nem egyenletesen hütötte a mosogató széle (pl. valahol vizes volt).
Sajnos, ilyen elöfordul...
3/3 anonim válasza:
A jénai valóban nem bírja a hirtelen hőmérséklet változást.
Ha picit is hideg volt a fém, a víz meg forró, simán elrepedhetett ettől.
Én parafa alátétre szoktam tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!