Csajszik segítenétek? Melltartópántot tisztítanék.
Az a helyzet hogy a melltartópántok egy idő után besárgulnak és olyan mintha foltokban (nálam a váll csúcsánál) zsíros és (piszkos) lennének, pedig rendesen mosom őket :( A napokban voltam méteráruba is hogy vegyek melltartópánt gumit (és a régiekkel végleg leszámoljak), de sehol nem kapni :( így nem tudom, hogy mi tévő legyek...
Ti ezeket hogyan kezelitek, milyen praktikát ajánlotok? Vagy kukába hajítjátok? Egyáltalán lehet valahol még külön melltartópántot kapni?
Amit eddig próbáltam:
Domestos fehérítő, venish szappan, forró víz, hagyományos szappan és ne nevessetek ki de mosogató gél :))))
Egyéb ötlet?
Előre is köszönöm!
Kedves Mindenki!
Köszönöm a válaszokat.
Végül kínaiba vettem egy rakattal igaz a 3.-ban kaptam csak :). A régieket a húgom nyúlta le, azt mondta, hogy tudja mire használni, eléggé kreatív (persze vigyorgott mint egy tejbe tök) kis csajszi.
Amúgy rájöttem, hogy mitől sárgult be ennyire: nem attól hogy koszos lennék (bár köszi feltételezést aki ilyet írt) tavaly napkrémet használtam, mikor kimentem az utcára az fogta meg, úgyhogy idén majd jobban odafigyelek erre...
Kedves utolsó!
Köszönöm a Te hozzászólásodat is, bár nem igazán szeretnék 800 Ft-at kidobni olyanra, amit a kínaiba vásároltak meg a szaküzlet tulajdonosai, csak azért hogy 8x áron adják el. (ugyanabban a csomagolásban ugyanolyan kapcsosokat láttam, amire azt mondtam, hogy köszi de nem. Érdekes hogy még a fáradtságot sem vették hogy átcsomagolják....biztos van olyan üzlet, de ha azokat is megfogja idén a napkrém akkor végülis nem mindegy hogy 800 ft volt vagy csak 100 ft)
A szilikonpánt is besárgul kb a 4. használatnál, és már vagy 5 éve nem divat, hanem inkább a "ma már ciki ilyet használni kategória"
bocs hogy belekottyantok, de szilikonpánt nem "nem annyira divat" hanem kifejezetten az überciki kategóriába tartozik!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!