Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Csajszik segítenétek? Melltart...

Csajszik segítenétek? Melltartópántot tisztítanék.

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a melltartópántok egy idő után besárgulnak és olyan mintha foltokban (nálam a váll csúcsánál) zsíros és (piszkos) lennének, pedig rendesen mosom őket :( A napokban voltam méteráruba is hogy vegyek melltartópánt gumit (és a régiekkel végleg leszámoljak), de sehol nem kapni :( így nem tudom, hogy mi tévő legyek...

Ti ezeket hogyan kezelitek, milyen praktikát ajánlotok? Vagy kukába hajítjátok? Egyáltalán lehet valahol még külön melltartópántot kapni?

Amit eddig próbáltam:

Domestos fehérítő, venish szappan, forró víz, hagyományos szappan és ne nevessetek ki de mosogató gél :))))

Egyéb ötlet?

Előre is köszönöm!

2011. márc. 7. 11:49
1 2
 11/15 anonim válasza:
Kínaiban lehet venni nagyon olcsón ,de az viszont nem tartós , tehát inkább menj be egy fehérnemű boltba , és kérj segítséget az eladótól. Ha pedig ezek is besárgulnak -amiket az eladó segítségével veszel- inkább szilikonpántos melltartókat használj! Azok nem sárgulnak be!
2011. márc. 22. 17:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves Mindenki!

Köszönöm a válaszokat.

Végül kínaiba vettem egy rakattal igaz a 3.-ban kaptam csak :). A régieket a húgom nyúlta le, azt mondta, hogy tudja mire használni, eléggé kreatív (persze vigyorgott mint egy tejbe tök) kis csajszi.

Amúgy rájöttem, hogy mitől sárgult be ennyire: nem attól hogy koszos lennék (bár köszi feltételezést aki ilyet írt) tavaly napkrémet használtam, mikor kimentem az utcára az fogta meg, úgyhogy idén majd jobban odafigyelek erre...

Kedves utolsó!

Köszönöm a Te hozzászólásodat is, bár nem igazán szeretnék 800 Ft-at kidobni olyanra, amit a kínaiba vásároltak meg a szaküzlet tulajdonosai, csak azért hogy 8x áron adják el. (ugyanabban a csomagolásban ugyanolyan kapcsosokat láttam, amire azt mondtam, hogy köszi de nem. Érdekes hogy még a fáradtságot sem vették hogy átcsomagolják....biztos van olyan üzlet, de ha azokat is megfogja idén a napkrém akkor végülis nem mindegy hogy 800 ft volt vagy csak 100 ft)

A szilikonpánt is besárgul kb a 4. használatnál, és már vagy 5 éve nem divat, hanem inkább a "ma már ciki ilyet használni kategória"

2011. márc. 22. 18:10
 13/15 anonim válasza:
Igazából csak neked akartam segíteni ,de te tudod , ha te így állsz hozzá...na mind1. De én nem akarok veszekedni veled , tudom hogy már nem ANNYIRA divat a szilikonpánt , de ha nekem besárgulna minden melltartóm akkor azt hordanám.
2011. márc. 22. 18:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő szándékodat. Tudod sok mindent nem lehet átadni monitoron keresztül: Nem bántani akartalak, és nem is veszekedni, csupán csak megemlítettem, hogy manapság eléggé gáz szilikon pánttal megjelenni... és ez nem csak az én "magán" véleményem.... komolyan... (amúgy valamelyik tv műsorban is mondták hogy nem valami egészséges, mert alatta befülled a levegő, leszorítja a bőrt, és nem tartja meg a melleket :(...) tényleg nem kötekedésként írtam
2011. márc. 22. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:

bocs hogy belekottyantok, de szilikonpánt nem "nem annyira divat" hanem kifejezetten az überciki kategóriába tartozik!

21/L

2011. márc. 23. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!