Láncfűrész-kérdés, olajjal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szóval, elfogyott az olaj, ami a láncot olajozza, lesz valami baja, ha étolajat használtunk?2011. márc. 6. 17:34
1/5 anonim válasza:
Nem lesz baja, de hosszútávon ne használd...
2/5 A kérdező kommentje:
köszi! nem, ez egyedi eset, muszály volt befejezni a fűrészelést, nem fért volna bele az időbe, h elmenjünk venni olajat.
2011. márc. 6. 18:21
3/5 anonim válasza:
benzines motorba való olaj is jó hozzá-Én 10w40est használok évek óta lánckenésre.
Az étolajat is kipróbáltam,de nálam nem vált be,még rövid távon sem...
De a motorolajat használhatod hosszú távon is.
4/5 Olga néni válasza:
A fűrészhez elvileg bármilyen olaj jó, mert csak megkeni a láncot, aztán meg kifröcsköli. Az étolaj hosszabb állás után megavasodik, betúrósodik, eltömítheti a járatokat, tehát egy kicsit hígabb olajjal ki kellene mosni. Akkor komolyabb baja nem lesz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a hozzá való láncolaj a legjobb. Az direkt a lánc kenésére volt kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!