Melyik a legjobb fehérítő? Vannak fehér ruháim, de már jobban hasonlítanak a szürkéhez. Mit ajánlotok?
Sima fekete flakonos hipó! Kádba negyedig öntessz meleg vizet, s abba öntöd a flakon hipót, majd az összes fehér ruhád áztasd bele 1 órára. Utánna csavard ki őket, s tedd be a mosógépbe, s indíts el egy programot 40 fokon, majd miután lejárt, mégegyszer indítsd el a mosógépet negyven fokon de most már tegyél bele mosóport, s vagy 2 kupak öblítőt.
Így mostam ki a baba kapott fehér ruhácskáit, amit beszürkültek sárgultak a sok állástól, kaja foltok stb., s gyönyörűek lette!
(Nekem sem a vanishtől, sem a cloroxtól, flóraszepttől nem lettek fehérek, csak a sok pénzt költöttem feleslegesen rájuk.)
Bocsi off, elözöktöl kérdem a kloroxot a gépbe az öblitö, vagy a mosópor helyére öntitek ??
Köszi ngem is érdekel a válasz.
A fehérítőn kívül használj vízlágyítot, Calgont vagy hasonló termket (Dm, Rossmann)
A kemény víz esetén nagyon könnyen beszürkülnek a ruhák.
Amúgy Clorox-ot használok ritkán. Illetve a Dm fehér ruhákhoz való folyékony mosoport. Bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!