Mi baja lesz a színes ruhának ha fehérre valóval mosom?
Figyelt kérdés
Kezdő önálló főiskolás vagyok, kérlek ne nevessetek ki :D
Elfogyott a színesre való mosógél, viszont fontos lenne mosni :D
30 fokon mosnám a ruhák moshatósága miatt.
Mi baja lehet a színes ruháknak a fehérre való mosógéltől?
Előre is köszi :)
2011. márc. 1. 17:09
1/4 anonim válasza:
Ne tegyél bele annyit, amennyit ír a használati utasítás, csak kevesebbet. De sokszor nem szabad azzal mosni, mivel akkor ki fognak fakulni tőle.
2/4 anonim válasza:
Semmi. Én évek óta minden ruhát ugyanolyan mosóporral mosok. Van hogy fehérítőssel a színes ruhát, vagy univerzálissal a fehéret... Nem a mosóportól függ semmi. Van olyan ruhám, ami 12 éves és tartja a színét, van olyan, amit megvettem és két mosás után kifakult.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen a mosószer. Az én fehér ruhákra való mosóporomban fehérítő is van és garantáltan hazavágja egy mosás alatt a ruhákat.
4/4 anonim válasza:
Ha rendes fehérítő van benne, az kifakítja, de ha csak optikai, akkor nem lesz bajuk. Böngészd át a csomagolást, hátha megtalálod.
Ha nagyon félted a ruháid, akkor meg mosd ki samponnal. Nem annyira 100%-os, mint a mosópor, de attól tuti semmi bajuk nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!