Ollót hogy lehet élesíteni? Késélezővel állítólag nem lehet.
Figyelt kérdés
De akkor mivel? Vagy hova kell elvinni? (Bp-i vagyok). Van egy csomó életlen nagy ollónk... ezért nem dobnám ki és vennék újakat, tök jók, csak már tompák.2011. febr. 20. 23:21
1/10 anonim válasza:
Köszörűshöz (késeket és ollókat is)
2/10 A kérdező kommentje:
Oh,ez jó tipp volt, köszönöm, rá is kerestem a google-ban. Hát magamtól eszembe nem jutott volna, esküszöm :) Én a Mr. Minit-be gondoltam, hogy elviszem..de lehet, ott kinevettek volna :) Köszi szépen!
2011. febr. 20. 23:36
3/10 A kérdező kommentje:
Késélezőm amúgy van, azt itthon is remekül meg tudjuk élezni,de a férjem azt mondja, ollót ezzel nem lehet.
2011. febr. 20. 23:36
4/10 anonim válasza:
Nem is szabad a késélezővel az ollót mert az ollót a köszörűs szétszedi és az oldalát összecsiszolja.
5/10 anonim válasza:
papírboltban szokott lenni ollóélező. pár száz forint
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindőtök válaszát! :) Ránézek erre a papírboltban kapható ollóélezőre (is), mert a köszörűsök weboldalán úgy látom, darabja 4-600 Ft. Nekem meg van itthon vagy 8-10 ilyen tompa nagy ollóm. :(
2011. febr. 21. 11:41
7/10 anonim válasza:
Smirgli papir. Tobbszor vagj smirgli papirt veluk. Elezi az ollot, nem vicc.
8/10 anonim válasza:
Van olyan csiszolópapír, aminek a neve "vízpapír".Ezt kell vagdosni az ollóval,6-10 vágás után már jól megéleződik.
Rövidáruboltokban lehet ollóélezőt kapni, nekem Fiskars van.
Nem kell az ollót szétszerelni hozzá, nagyon egyszerű kis eszköz. És jó!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöööööm! :) Holnap pont rövidáruboltba megyek (zippzárért), na akkor megkérdezem. :)
2011. febr. 22. 00:22
10/10 A kérdező kommentje:
A csiszolópapírosat is kipróbálom egy-két példányon :)
2011. febr. 22. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!