Van valamelyikőtöknek olyan szöszhengere amelyiket le kell mosni és nem letépkedni róla a csíkokat?
Figyelt kérdés
Eddig remekül működött: szöszölés, lemosás, száradás után újra lehetett használni. Most elővettem, nem ragacsos. Hiába mostam le megint, nem ragacsosodik vissza. Van valami tippetek, hogy mit lehetne vele csinálni, hogy újból működjön?2011. febr. 13. 16:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem eddig tartott. Lehet újat venni.
2/6 anonim válasza:
Meghalt. Szegény szöszhenger :((
3/6 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartottam, hogy végetért a földi pályafutása.
Csak pont akkor, amikor szükségem lenne rá, és nem tudom pótolni.
Már csak egy reményem maradt, Uri Gellerre gondolok, erősen koncentrálok a szöszhengerre, és azt mondom "múkodj" Hátha ez még segíthet rajta.
Azért köszi a válaszokat.
2011. febr. 13. 17:38
4/6 anonim válasza:
Hát ezen könnyesre röhögtem magam! Szöszhenger XD
5/6 A kérdező kommentje:
Hát utolsó, nem vagy egy gyakorló háziasszony.
2011. febr. 14. 10:11
6/6 anonim válasza:
Én is így jártam vele, de nekem macerás is volt. Inkább az öntapadósat veszem azóta, de abból is van, amelyik nem olyan jó, szinte alig tapad. És a legfelső réteget nem érdemes lehúzni, mert akkor ha kiszárad, már nem tapad annyira. Szóval én a teli, szöszös réteggel rakom el. Igaz nem szép így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!