Mit lehet tenni az ellen, hogy ne legyek ilyen rendetlen?
Figyelt kérdés
Próbálok rá figyelni, de egyszerűen nem megy. Öntudatlanul is oda dobálom a cuccaimat ahova éppen sikerül. Amikor próbálok összepakolni, negyed óra után ideges leszek és nem tudom tovább folytatni. 20/L
Én is sokszor(nagyon sokszor) csak úgy eldobálom a cuccaimat. De van a hónapban egy nap, amikor besokallok és rendet teszek. Ezt csak úgy bírom, ha benyomok egy zenét. Sokkal jobb...néha táncolok is közben. Próbáld ki, hogy beteszed az mp3adat, elindítasz vmi ritmusos számot és elkezded a rendrakást. Nekem bevállt! Hajrá! :D
17L
2011. febr. 12. 21:58
12/17 anonim válasza:
Rakd a helyükre a dolgokat. Mihelyst leteszed őket, a helyükre tedd. Én is rendetlen vagyok, bár ezzel próbálkozom - sikertelenül :) Mikor már engem is zavar, akkor fogom, és kb. én is havonta példás rendet varázsolok. Ez van. A rend tartása nekem nem megy. A zsenis mondást szoktam én is feldobni :) A főnököm annyira nem értékeli, ezért a melóhelyen kénytelen vagyok rendet tartani, furcsa módon ott megy - igaz, életemben először, és a főnökömnek köszönhető :) Jó fej!
Nem rendet rakni kell, hanem rendet tartani. Sokkal, de sokkal egyszerűbb. Mindennek legyen helye és mindjárt oda kerüljön. Nekem ez vált be. Lett még egy nagy komód, ami "benyeli" az apróságokat (ebben szisztematikusan mindennek egy fiók). +egy szekrény a fogas helyett a kerti ruháknak a folyosón (sokkal jobban mutat), a lányom íróasztala fölött egy nagyobb polc, a kézműveskedéseinek...és még sorolhatnám. A lényeg, hogy hiába veszekszem a gyerekkel, hogy kupi van az íróasztalon, ha szinte magam se tudom, hova rakodjak. És igaza van annak, aki azt mondja, rendre kell tanítani a gyerekeket! Ez így van, de legjobb a jó példa. Én arra tanítottam a családomat, hogy ha mindenki maga után pakol el, akkor egyrészt nem lesz kupi, másrészt nem én pakolok 2 órán keresztül mindenki után és mondjuk van időnk egyet társasozni. Első lépés az, hogy akarod! Ez pozitív!
2011. febr. 16. 09:50
15/17 anonim válasza:
mi ez a disznóól?!
már megint szanaszét hagytad a cuccaid!
rendetlen vagy!
nemigaz hogy nem tudsz elpakolni magadután!
majd én megmutatom!
gyerecsak ide!
told le a bugyid és feküdj a térdemre!
elfenekelllek.
csipni fog de majd eszedbe jut hogy legközelebb elpakolj magadután.
na? elpakolsz? :)
2011. febr. 19. 00:14
16/17 anonim válasza:
rendet raktál? vagy az elfenekelés nem segít.
2011. febr. 21. 19:43
17/17 anonim válasza:
nálam az asszony most rakott rendet.
közölte velem , hogy két hétig maradjon lágalább ez a rend. utánna többet lesz itthon , igy jobban tud rám figyelni , hogy maradjon rend.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!