Mivel mossátok a konyharuhát?
Figyelt kérdés
Mármint ha gépben mossátok és pár db van,de látásra megvagy győződve arról,hogy nem jönne ki kézzel.2009. febr. 6. 12:44
1/7 anonim válasza:
Szia!Én Ariellel mosok mindent,beleértve a konyharuhát is.
2/7 anonim válasza:
Csak magába, semmihez nem teszem hozzá. Összegyűjtöm, amikor már csak 1-2 tiszta van akkor szoktam kimosni a koszosakat. 60fokon mosógépben, mosóporral, öblítőszer nélkül. Ha nagyon pecsétes, vagy elszíneződött előtte hypoba beáztatom. A mosóporhoz adhatsz Domestos fehérítő port, csak vigyázz vele, mert nagyon habzik.
3/7 anonim válasza:
mi a legtöbb zsíros konyharuhát kidobjuk, 50-60 ft-ért lehet venni másik, a kimosása szerintem többe kerül. Lehet, hogy pazarlók vagyunk, de összesen kb. 5 db konyharuhánk van itthon (vannak mintásak, azokat nem használjuk), és 5 konyharuháért meg nem indítjuk el a mosógépet.
4/7 anonim válasza:
Nálam nem lesznek zsírosak. A konyhapultot ilyen nedves törlőkendővel szoktam letörölni, azt időnként cserélem. A konyharuhával meg csak vizesen törlöm, meg a kezemet.
Ha esetleg húst törlök vele, akkor a mosogatótálcába be szoktam áztatni mosogatószerbe rögtön utána, és kiterítem.
Mikor már jó sok szennyes összegyűlt, akkor Tomi color folyékony mosószerrel, és Lenor sensitive öblítővel mosom gépben, 90 fokon.
5/7 anonim válasza:
Én flóraseptben áztatom 1 éjen át aztán 90 fokon kimosom.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket:)
2009. febr. 8. 17:24
7/7 anonim válasza:
Én is a flóraszeptes áztatást, és a főző mosást alkalmazom. Mind eredményét és a higiéniát tekintve tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!