Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen hangja kell legyen egy...

Milyen hangja kell legyen egy mosógépnek?

Figyelt kérdés

Ma hozták meg az újat, amit vettünk, de nagyon fura, amikor gyorsan forog, ilyen sivító hangot ad ki, mintha nyúzná az ékszíjat vagy nem is tudom. Egyébként tök csendes.

Normális ez a hang? Vagy hívjam a szervizt? Bár azt úgyis csak hétfőn tudom megtenni... :S

2011. jan. 14. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugi ez normális ! Egy speciális szénkefés villanymotor van benne,amelyik több-tízezret forog percenként.
2011. jan. 14. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Addig jó amig sivit,ha már nem akkor ékszijjas(kb 5-8év)
2011. jan. 14. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát akkor pont fordítva van, mint gondoltam :D:D
2011. jan. 14. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Én kér éve magamban "lehülyéztem" a somszédot/nem mondtam neki/-vett egy fölültöltős Fagort,ami ezres centris--no,ilyen fütyüléssel ez se volt jó vétel !

A nyáron mi is új gépet vettünk,a mienk elöltöltős Privileg--az + 1400-t forog,még élesebb hangja van.

2011. jan. 15. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
De vicces, pont tegnap töltöttem fel egy videót az enyémről, mert az is visít, mintha sugárhajtású lenne. :D Öt éves Elin, a kezdetek óta ilyen zajos, de úgy kicentrifugáz, hogy szinte szárazak a ruhák, és nem gyűr. :)
2011. jan. 15. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!