Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mik azok a bevált takarító...

Mik azok a bevált takarító eszközök-szerek amiket használsz?

Figyelt kérdés
Esetleg valami nagyon praktikusat.
2011. jan. 10. 12:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tesco szappanos párna,na ezt is megnézem,köszi!
2011. jan. 10. 16:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Ecet: a nyuszihoz, egerekhez, öblítő helyett, vízkőoldónak, és a salátákhoz is jó.

Mosószóda: fürdőszoba takarításához,

Frosh. az szinte mindenhez jó

Domestos. csak mert eddig mással nem voltam megelégedve, de csk a wc-be használom.

van még hídégzsíroldó és Clin is, de ezeket is majd környezetbarát szerekkel helyettesítjük.

Mosódió, mosószappan: mosáshoz, és illóolaj illatosításhoz.

és egy bio boltban kapható hígítható mosogatószer, amit már vagy 3hónapja használunk, és még mindig van belőle.

2011. jan. 17. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem nincs felmosos

porszivomon van gőztisztitó(meg van belöle gőzfelmososm is)

fürdőszoba mosógép ecet vizkőellen hatásos 90fokon!

vanish folteltávoitáshoz

kádhoz sosavat, surolószert, wc tisztitot, domestos vizkőoldó gélt használok!

csempéhez cilit bang habott és flóraszeptet domestost

wc vizkőoldó tabletta belteszed a tartályba és nem vizköves domestos harpic sósav

bojlert ablaktisztitóval és hypoval takarítom felmosni forró víz haric wc tisztitó domestot általános tisztioszer

portörlés (szobába) hipos viz porszivozás gözölés és öntök a gőztisztitó gépe fapadló ápolot(domestot)(a porszivó gözölöje csak kanapéhoz alkamazható nem olyan erös)

konyha mosógatószer jár használok konyhai hideg zsirodot mikró tisztitót hypot és ciffet ott naponta kézi gözölövel átjárok mindent!

2012. aug. 4. 22:55
 14/14 anonim válasza:

Saját készítésű tisztítószer, mindenre ezt használom: konyhában mosogató, tűzhely, csempe, konyhaszekrény, ablak, ajtó, felmosás - minden.

Fürdőben szint: csempe, kád, mosdókagyló, ablak, ajtó felmosás.

WC-ben WC-tisztítása, csempe, felmosás

Szóval mindenre jó, én nem vsszek már régóta bolti vegyszereket, nem mérgezem magam és a családom.

Mosás szintén saját készítésű folyékony mosószer, saját készítésű öblítő.

Mosogatás - szintén saját készítésű mosógatószer, amit még a mosogatógépben is tudok használni.

Egy hónapi kiadás takarításra, mosásra, mosogatásra kb. 1500-2000,-Ft. Nincs vegyszerszag, nem kell gumikesztyű (mint pl. a hideg zsíroldók használatánál, megjegyzem, én nyitott ablaknál is majd megfulladtam, mikor még használtam). Kellemes citromos/narancsos illat, vagy levendula, esetleg jázmin, amihez éppen kedvem van.

Megjegyzem még, hogy mióta az saját készítésű termékeimet használom, mosogatót, mosogatógépet, mosógépet nem kellett tisztítanom, vízkőoldóznom... Nem időigényes, pikk-pakk megvan minden, nem káros az egészségre, jó illat van a házban...

2012. aug. 9. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!