Színfogó kendőt használtatok már? Jó? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 14:58
1/6 anonim válasza:
Énhasználom,nekem bevált.De a nagyon fogós ruhákeat jobb külön mosni.A férjem kipróbálta,berakta a nagyon fogós piros nacimhoz a gatyáit,és lett rózsaszín gatyó!:-D
De a normál színeresztésű ruhákhoz szuper!
10 db 600 ft-ba kerül.
Spórplni is tudsz,ha nem színeződött be nagyon a kendő,megszárítod és újra moshatsz vele.
Maszatka
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. jan. 26. 15:19
3/6 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált!!!!Az árát nem tudom , mert anyukámtól kaptam ajándékba, mikor látta, hogy szürkék a fehérneműim! (kezdő háziasszony vagyok)
Én mindenkinem szívesen ajánlom!!!!!!!
4/6 anonim válasza:
SZia!
Ezen az oldalon, ha kitöltöd az adataidat, ingyen küldenek egy termékmintát és kipróbálhatod. Én már kértem, el is küldték! Nekem bejött, kár, hogy csak 1 db-ot küldenek.:(
5/6 anonim válasza:
Nekem is innen jött a minta.Azután vettem is mert nagyon jó!!!!!!!4
6/6 anonim válasza:
Én 460-ért veszem diszkontban Budapesten, nem kell belenyugodni a 60 Ft-os árba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!