Meddig lehet és érdemes használni a BioStop csótánycsapdát?
Ameddig ragad.
Attól bio, hogy a ragadáson kívül semmi mást nem csinál- ez nem túl humánus a csótányokra nézve- én is mindig sajnálom őket, de muszáj..:S
Azonban tapasztaltam, ezzel nem lehet hosszú távra kiirtani őket. Rovarirtó vállalkozást keress, egyedül az ő vegyszereik a hatékonyak.
Én is sokat kínlódtam csótányokkal valamikor régebben. Csótánycsapdával nem sikerült kiirtanom őket. Állítólag az a csótánycsapda hátránya, hogy valami szaggal odavonzza a csótányokat, nemcsak a lakásból, hanem a házból is, és így kiirthatalan lesz, mennek a szagra.
Végül rovarirtást rendeltem, nagyon gyorsan eltűntek a csótányok a lakásból. Aztán a házból is, mióta rendszeresen jár a rovarirtó irtani.
Már évek óta nem is láttam a házban csótányt.
Hülyeséget beszélt az embered.
A csótánycsapda 1-2m-es körzetben fejt ki vonzó hatást, vagyis nem húzzá át a szomszéd csótányait. És nem készteti szaporodásra őket (hiszen beleragad a csapdába) :)
Viszont nem lehet vele egy problémát megoldani, de indikátornak kitűnő eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!