Hova kell tenni a mosogatószert?
Figyelt kérdés
Kinyitottam a mosogatószer tartót, és a használati utasításból nem egyértelmű, hogy hova kell tenni a mosogatószert. Szóval két része van, van egy teljesen zárt (annak néz ki) doboz szerű része és van egy része, ami ilyen rácsos. Hú, nem lett teljesen magyar amit írtam, de remélem értitek. :)2010. dec. 20. 12:11
1/3 anonim válasza:
A miénknek, ahogy lenyitjuk az ajtaját, van egy zárható rész. Oda kell tenni a tablettát. A mellette levőbe az öblítő folyadékot. De a zárhatóba pont beleillik a tabletta, és amikor elindítod a programot, akkor kinyílik a kis ajtó és "kidobja" a mosogatószert.
2/3 anonim válasza:
A miénk (Electrolux) mosogatószeres része ilyen (van egy rácsos és egy teljesen zárt része, vagyis a felnyitható tető egyik része rácsos, a másik tele) A rácsos alatt kisebb hely van, oda kell tenni az előmosogatáshoz szánt mosogatószert, a zárt alatt nagyobb rész van, oda a főmosogatáshoz valót. Az öblítős rekesz másik ajtó alatt van, azon olyan csillagocska/hópelyhecske minta van.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, nekem is olyan, mint a másodiknak. Köszike szépen. Most már okosabb lettem, csak azt nem tudom, hogy ezt mért nem írják le az útmutatóba.
2010. dec. 20. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!