Ki milyen időközönként tisztítja otthon a WC-t, és milyen tisztítószerrel?
A Domestos és a sósav ugyan elég hatékony, viszont majdnem olyan büdös, mint amilyen a vécé volt.
Nekem egy Lavatory Cleaner feliratú kékflakonos cucc jött be. Ugyanazt elértem, mint a Domestosszal, de utána tényleg szagtalan volt a vécé, nem domesztoszszagú.
Ajajjj... Látom mindenki domestost használ... :( De hát az nagyon környezetszennyező!
Inkább használjatok heti 1szer lebomló (pl Frosch) sűrolószert, ennek kellemes az illata (narancshéjkivonatot tartalmaz) és gyönyörűen tisztít(mint ahogy én is :) )! Kívül-belül használható.
Ha valaki nagyon profi akar lenni és van emésztőgödre, az használjon heti egyszer septifos-t is, mivel szagtalanít, és egy csomó mindent elbont, így több fér a gödörbe...
énis domestossal!amugy abciknak azkell! súroloszerrel nemfog elmenni onnan(meghalni)
No én is domestos 2 hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!