Használsz fehér ruhához való mosószert színesekhez?
Figyelt kérdés
Élénkebb lesz a ruha / hamarabb kifakul / nem változik semmit?2010. dec. 15. 10:20
1/4 anonim válasza:
Én mindent egy fajtával mosok. A fehéreket szoktam házi vagy vanish szappannal bedörgölni, beáztatni. Ami nagyon makacs folt, azt meg Cloroxos vízbe áztatom!
2/4 anonim válasza:
Nem, mert a kifejezetten fehér ruhákhoz való mosószer fakítja a színes ruhákat. Nem azonnal, de pár mosás után szemmel látható a változás. Viszont színeshez való jó minőségű mosószerrel szoktam fehér ruhát is mosni, legfeljebb öntök mellé egy kis vanisht vagy hasonló, de olcsóbb márkájú fehérítőt, folteltávolítót. Tehát "visszafelé" működik.
3/4 anonim válasza:
Én fehérhez és színeshez is a hozzá való mosószert használom. A fehér tartalmaz fehérítőt, és fakítja a színeket. A színes élénken tartja a színt, de nem fehérít. Nem használok külön fehérítőszert, hogy azzal mossam a fehéreket. Mindegyikhez a megfelelőt, nekem ez vált be.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 15. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!