Fürdőszobai csaptelep gondok. Alább részletesen: Valaki szaki?
Vettem egy kombinált fali csaptelepet a fürdőbe:
Sajnos nem tudom zuhanyzásra használni, mert hiába húzom ki bütyköt, hogy a víz a zuhanyrózsán jöjjön, amint elengedem visszaugrik és a csapból csorog.
Nem értem...
Úgy próbáltam, mivel ez előtt is majdnem ugyanilyen csaptelep volt...
Megnyitottam a csapot, ömlött a víz, kihúztam a bütyköt, ment a zuhany rendesen, elengedtem visszaugrott... :/
Holnap viszem reklamációra ha nem jövök rá a titok nyitjára, csak nem szeretnék felsülni, hogy egy egyszerű csappal nem boldogulok :)
Köszi a válaszokat.
Van hozzá leírás, csak a mellékelt ábra és az útmutató is más fajta csaphoz van...
Mit is várhattam volna...szlovák... :D
Próbálgattam délután is, de nem akadt be...most, hogy említetted, meg az idegességembe úgy ráncigáltam, hogy majd ki szakadt, s valahogy beakadt...
S próbálgattam, hogy miként sikerült egyszer, muszáj, hogy újra beakadjon...
Tehát a megoldás:
Nagyon durván, nagyon kihúzni ahogy csak lehet, sőt annál is tovább azt a bütyköt, majd elfordítani jobbra. S beakad. :)
Hogy valójában is így kell e ennek működni, hogy majd le tépem azt az izét, azt nem tudom, de most működik :)
Köszönöm a tippeket és segítségeket!
További kellemes estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!