Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szobámat glettelem. Ahogy...

Szobámat glettelem. Ahogy kijavítottam a hibákat pár nap múlva kifehéredett és arra gondoltam hogy mi lenne ha mindenhol felvinném a glettréteget és úgy hagynám az egészet hogy kifehéredjen. Mennyire lenne esztétikus és célszerű szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Szép fehér lenne

A glett az fog( ha hozzáérsz fehér poros leszel)

Ahhoz hogy szép legyen nagyon kell tudni glettelni

Én tuti lefesteném

2010. dec. 14. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha neked tetszik akk hagyd úgy. De ha már levan glettelve az egész akk vegyél vmi olcsóbb festéket Pl Primalex ( 2500ft kb) és talán 1 sorral eltudod küldeni ha ügyes vagy. Fehér glettre fehér festék sima ügy lenne 1 sorral elküldeni.
2010. dec. 15. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon drága lenne kiglettelni az egész szobát és bármikor hozzá érnél akkor fehér lennél és porosodik.

Szerintem is csak fehér festékkel kend le és úgy is nagyon szép lesz.

2010. dec. 16. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
A glettelést kend le falfixel. Ez bekköti a port és nem kenődik el a festéssel együtt és nem lessz foltos. /hengerrel kend/
2010. dec. 16. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
bovs nem "beköti" hanem megköti a port /elirtam!!
2010. dec. 16. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
alapozó nélkül sem lesz foltos a fehér festés. és ha nem alapozod akk se lesz nagy baja
2010. dec. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!