Szobámat glettelem. Ahogy kijavítottam a hibákat pár nap múlva kifehéredett és arra gondoltam hogy mi lenne ha mindenhol felvinném a glettréteget és úgy hagynám az egészet hogy kifehéredjen. Mennyire lenne esztétikus és célszerű szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 08:59
1/6 anonim válasza:
Szép fehér lenne
A glett az fog( ha hozzáérsz fehér poros leszel)
Ahhoz hogy szép legyen nagyon kell tudni glettelni
Én tuti lefesteném
2/6 anonim válasza:
Hát ha neked tetszik akk hagyd úgy. De ha már levan glettelve az egész akk vegyél vmi olcsóbb festéket Pl Primalex ( 2500ft kb) és talán 1 sorral eltudod küldeni ha ügyes vagy. Fehér glettre fehér festék sima ügy lenne 1 sorral elküldeni.
3/6 anonim válasza:
Nagyon drága lenne kiglettelni az egész szobát és bármikor hozzá érnél akkor fehér lennél és porosodik.
Szerintem is csak fehér festékkel kend le és úgy is nagyon szép lesz.
4/6 anonim válasza:
A glettelést kend le falfixel. Ez bekköti a port és nem kenődik el a festéssel együtt és nem lessz foltos. /hengerrel kend/
5/6 anonim válasza:
bovs nem "beköti" hanem megköti a port /elirtam!!
6/6 anonim válasza:
alapozó nélkül sem lesz foltos a fehér festés. és ha nem alapozod akk se lesz nagy baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!