Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen gyakran kell a polot,...

Milyen gyakran kell a polot, pulovert, ágynemüt, kabátot, pizsamát, melltartot, farmernadrágot, szabadidö nadrágot kimosni? Kell-e öblitöt használni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 22:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
40%
pólót sztem 3-4 használat után, pulcsit kb 4-5 használat után, ágyneműt kb 3-4 hetente, kabátot fogalmam sincs..max ha koszolódik egyébként ritkán..pizsit 2-3 hét, famert 1-2hét szabadidő nacit 2-3 hét...és persze változik az idő, ha látszik h koszolódik, koszos akkor egyértelműen többször nemveszem fel
2009. jan. 21. 15:52
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Ágynemű kéthetente, pizsamát nem hordok, pulcsit 1-2 alkalom, farmer 1,5-2 hét, bugyi, póló, zokni 1 alkalom, melltartó pontosan mindig 2 alkalom, törölköző hetente. nyáron a kis felsőket 1 alkalom, télen a vékonyabb felsőket 1 alkalom
2009. jan. 22. 07:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
utolsó hozzászóló vagyok: 1,5-2 hét alatt 3 nadrágot "fogyasztok" el, tehát 3-4 alkalomig hordok egyet így 1,5-2 hét alatt 3 farmert mosok, csak megvárom, míg összegyűlik annyi farmer, amit egyszerre együtt ki tudok mosni.
2009. jan. 22. 08:35
 14/15 anonim válasza:
50%
hát én pólót 3-4 felvétel után, kabátot csak tél után, farmernadrágot havonta
2009. júl. 26. 20:51
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
Én is azt sorolnám inkább csak, hogy mikor kerül szennyesbe, mosáshoz össze szoktam várni hogy legyen egy egész adag az adott színből vagy árnyalatból. Bugyit, zoknit értelemszerűen naponta, melltartót 3-4 napig hordok télen, nyáron van hogy csak 2. Póló az 1-3 nap attól függően hogy mit csináltam aznap, mennyire izzadtam bele, stb. Farmer 3-4 alkalom, ágyneműt kb 3 hetet, törölközőket szintén. Pulcsit 3-4 alkalom után (sötétebbeket), szabadidő megint sokmindentől függ. Csak itthon lebzselni egy hétig is jó egy szerelés, de mondjuk ha kutyával megyünk sétálni, vagy kerti munka van, akkor rögtön megy a szenyesbe. Én szoktam öblítőt használni, a törölközőket, ágyneműhuzatokat meg is szoktam szárítani, így sokkal puhábbak, és finom illatuk van :)
2010. febr. 1. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!