Hol szerezhetek Ipari Sósavat?
Figyelt kérdés
Vagy otthon is készíthető? Ha igen akkor hogyan???
Anyukám takarítónő, és ő szokta használni, de mostanába már nem kap, és a modern vackokkal mit sem ér.
Egysyzerűen a boltokba csak 15%-ost lehet kapni, meg az ipari sósav 30% fölött van.
2009. jan. 18. 11:48
11/16 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, ami a 01-18 22:48-as válaszolónak!:D Ezért is néztem meg a válaszokat, mert én is fantáziáltam ilyenekről. Szóval azt mondod, hogy a mész is jó? De gondolom az az igazi amelyik még nincs beoltva. Az elég lúgos. Vagy az csak por? Mész-hidrát por?
12/16 anonim válasza:
(holttest eltüntetésére gondolnak)
13/16 A kérdező kommentje:
wow!
mit ki nem hozttok (utolsók) egy egyszerű kis kérdésből.
CSak egy egyszerű kérdés volt.
2009. jan. 24. 09:41
14/16 anonim válasza:
Nem semmi mekkora a fantáziájuk az embereknek!!!!!!!!!(holtest, mész)
Szerintem a clórmészre gondoltak, régen azzal takarították, fertőtlenítették a laktanyákat, + ahol sok ember megfordult!(és most nem a hullaházra gondoltam).
15/16 tejminatorka válasza:
a bolti 20%-os is simán feloldja a hullát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!