Pur-t. A Jar-t azért nem szeretem, mert amikor otthon laktam azt vettek anyuék mindig, és ha műanyag edényben melegítettem a mikróban az étel teljesen Jar ízű volt.
A Purnál ezt nem tapasztalom, pedig ugyanúgy mosogatok és öblítek mint anno otthon.
2010. nov. 24. 08:00
4/13 anonim válasza:
Jar vagy Pur.
2010. nov. 24. 08:13
5/13 anonim válasza:
Kizárólag Jar-t. Hideg vizes mosogatásnál is mindig leoldja a zsírt.
2010. nov. 24. 08:14
6/13 A kérdező kommentje:
Én is Jar-t. És mosogatógéphez milyen tablettát használtok?
2010. nov. 24. 08:24
7/13 anonim válasza:
Kézi Jar.
Gépi ami épp akciós:P
Érdekes én sose tapasztaltam, hogy Jar ízű lett volna a kaja műanyagban mikrózás után. Lehet nem öblögeted el rendesen.
2010. nov. 24. 09:13
8/13 anonim válasza:
Jar. Gépbe Calgonit, de nem tabletta, hanem por, amit én adagolok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.