Hogy lehet tisztítani a mosószer adagolóját a mosógépeknek, ha tiszta trutyi (legfőként öblítőszeres) az egész?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 14:49
1/13 anonim válasza:
Fogkefével, ha előltöltős, adagolót forróvízbe, ha felültöltős, akkor lepattintod és beáztatod. Utóbbi esetben is segíthet a fogkefe. :D
2/13 anonim válasza:
A forróvízbe trisót kell tenni az a gombásodást leoldja majd hypos vízzel kell kiöblíteni.A gombásodás zsíros jellegű ezért kell a trisó.
3/13 anonim válasza:
Szedd ki és fogkefével melegvízben szépen le lehet takarítani, Én már több éve így csinálom.
4/13 A kérdező kommentje:
Igem ezt már én is próbáltam, de sajna vannak olyan részek az adagolóban, amit nem ér el a fogkefe, mert ilyen pici zegzugos :(
2010. nov. 16. 15:26
5/13 anonim válasza:
Bocsi h belekérdezek, de nekem is ilyen problémám van. Kiveszem és a kiszedős részt fogkefével kisikálom az tiszta, meg a belső részt is amég elérem. De amit belül már nem érek el? Azt hogy? Mert nekem ott is gázos.
6/13 anonim válasza:
probáld meg hosszan, órákig beáztatni melegvízbe, és azegzugos részeket pl: kádba áztatva a vízbe hirtelen mozgatva is próbálhatod hosszú beáztatás után mozgatni, álltalában idővel kijön
de elég aprólékos és bosszantó munka,de megéri
7/13 anonim válasza:
"De amit belül már nem érek el?"
Ezért kell forró trisós vízben órákig áztatni!
8/13 anonim válasza:
Van az a kefe, aminek hosszabb a nyele, mosogatáshoz használják... Azzal eléred mélyebben is, vagy fakanál végére egy rossz szivacs.
9/13 anonim válasza:
Ezért nem használok én soha öblítőt,csak ecetet. A ruhák is szebbek,puhábbak az ecettől, éls a gépet sem kell suvickolnok. A ruhák nem lesznek ecetszagúak tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!