Melyik a legjobb mosópor? Fehér és színes ruhákra!
mi az a mosódió?
ma vettem ariel mosótablettát... nagyon kíváncsi vagyok rá...már megy a mosógép a koszos fehér zoknikkal...
A mosódió egy indiai fa termése. Szaponint tartalmaz, és nagyon régen használják mosásra.
Mi is ezt használjuk évek óta. Nem kell öblítő hozzá csak ha illatos ruhát akarsz, mert természetes anyag és puha marad utána a ruha.
Fehér ruhákhoz mosószódát érdemes hozzá adni, mert pár mosás után besárgulhat kicsit.
A mosóporok több mint 90%-a konyhasó!
Fél kiló mosódió 2-3 ezer forint, és egy évig elég!
A mosószódával, és egy kis illatos öblítővel együtt 5-6 ezernél nem kerül többe a mosás egy évig.
Sokféle mosóport, moszószert kipróbáltam már csak kíváncsiságból is..:-)))) Nekünk a TIDE Citromos !!! fajtája vált be a fehér ruhákhoz.
Ha netán másféle mosószert is vettem, és utána visszatértem a TIDE-ra, mindig kiakadtam, hogy milyen sok a különbség a ruhák tisztaságát és fehérségét illetően is.
Kevesebb kell belőle, nagyon jó illata van így jóval kevesebb öblítőt is haszálok, mint bármelyik más mosószernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!