Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan tudom legjobban fertőtl...

Hogyan tudom legjobban fertőtleníteni és kitisztítani a házat?

Figyelt kérdés
Új albérletbe költözöm február 1-től ,bútorozott,a matracot sajnos nem tudom lecserélni,hogyan tudnám a leghatékonyabban fertőtleníteni illetve kitisztítani? A falak sem a legtisztábbak,pár éve nem élnek az albiban,festés most nem aktuális,hogyan tudnám a legtisztábbá varázsolni? Van gőztisztítóm illetve különféle tisztítószereket fogok vásárolni

jan. 20. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Tisztasági festéssel illet volna átadni. Az a tulaj dolga.

Amit gőztisztító és boltban kapható tisztítószer nem visz le, oda nem költöznék.

jan. 20. 18:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen,de ez sajnos most nem történt meg. Esetleg tavasszal jut rá sor.

Egyébként nem piszkos,keveset éltek ott,de nekem kicsit mégis zavaró,hogy a falak néhol össze vannak tapogatva,de gondolom ezt semmivel sem lehet fertőtleníteni/tisztítani, csak átfestéssel.

Minden máson gőztisztítóval tudok átmenni.

jan. 20. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Értelemesebb lett volna nem kivenni olyan házat, ami már eleve koszos, elhanyagolt
jan. 20. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Takaríts ki amennyire tudsz. Aztán törődj bele. Bajod nem lesz. Esetleg ha megnyugtat, akkor ózongenerátorral lehet fertőtleníteni. Manapság sok embernek van már, lehet tudsz kölcsönkérni.
jan. 20. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Kisgyerekeim vannak, a fehér falakat hagyjuk.. 😄

Mosogatószeres vízzel és szivaccsal mosom a falakat.

jan. 20. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem finnyás vagy. Neked nem való az albérlet intézménye. Minsben laknak előtted is, utánad is.

Bútorozatlan kellett volna ha baj a matrac. Vagy vegyél rá fedőmatracot

jan. 20. 22:57
 7/7 A kérdező kommentje:

3as,ez volt a legjobb opcióm,nem koszos és elhanyagolt,lehet úgy tűnik az írásom alapján,csak tisztaságmániásként zavarnak a falak picit,a tél és a sok bútor kicibálása miatt most nem aktuális a festés ezért gondoltam hátha van más lehetőség is de nyilván nincs :/

azert köszi mindenkinek a válaszokat

jan. 20. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!