Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Eltort az uveg disz mit...

Eltort az uveg disz mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Eltortem egy uvegdiszet a kezemet szetvagtam plusz tonkre ment a monitorom tole, es sajnos a foldon es meg a szekemre is hulott belole, a szekem ilyen szovet szek szoval bele mehetett a szivet koze, mivel tudnam praktikusan es gyorsan feltakaritani hogy ne maradjon uveg darabok seholse?
tegnap 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Porszívóval.
tegnap 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van szöszhengered, az is jól összeszedi.
tegnap 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:

A földről söpörd össze alaposan, többször is, ne maradjon ott lehetőleg semmi. Én a széket felfordítanám, hogy ami tud potyogjon le róla, aztán összesöpörném azt is. A porszívózás nem biztos, hogy jó ötlet, mert elvághatja a porzsákot, és a motorba is kerülhet.:( A szöszhenger a székre jobb lenne.

A leggondosabb takarítás ellenére is maradhat valahol üvegszilánk, ezért egy darabig ne járkálj mezítláb.

tegnap 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!