Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen mosogatószivacsot...

Milyen mosogatószivacsot szoktál használni és hol veszed?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Sárga, egyik oldalán dörzsölős, két oldalán bemarásos. Ez elég nagy és jól kézre is áll.

Nem szoktam nagy jelentőséget tulajdonítani neki, hogy hol veszem. Mindig máshol. Ahol éppen bevásárolok és eszembe jut, hogy kéne.

2010. nov. 5. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is ugyanolyat, mint az első. Különböző márkájúak vannak, azt veszem, amelyik a legolcsóbb. Ennek a legjobb a mérete.
2010. nov. 5. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a kisméretű Vileda vált be, sokféle színű van 10-es csomagban összecsomagolva, egyik oldala dörzsis, a másik sima. Olyan 170-180 Ft körül van a 10 db, nem válik/málik le a dörzsije mint a hasonló kiszerelésű olcsóbb szivacsoké. Az Auchanban szoktam megvenni 1 csomagot, sokáig elég.
2010. nov. 5. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi hol a kicsi 10 db-ost,hol a nagyobb 4 db-ost,a Penny-ben.
2010. nov. 7. 21:44
 5/6 anonim válasza:
Szintén olyat, mint az első válaszoló, és a Lidl-ben veszem 10 darabjával. 200 forint körül lehet...
2010. nov. 12. 10:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Na pont a lidlis a legsz.rabb. Két mosogatás után leváli a dörzsi része és kuka.

Most a Sparban vettem, úgy tűnik beválik.

2010. nov. 12. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!