Fürdőszobai vízzel lehet mosogatni?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy a konyhában eldugult a lefolyó, és nem biztos, hogy a szerelő még ma ki tud jönni.
Szóval, a fürdőszobai vízzel mosogathatok? Más ötletem nincs addig, míg meg nem lesz csinálva.
nov. 2. 11:42
1/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne? A konyha, fürdőszoba egy vízvezetékrendszerről üzemel, a fürdőszobában ugyanolyan víz van, mint a konyhában.
2/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! Csak hallottam még régebben, hogy onnan pl. nem lehet inni vizet, mert az más, az csak fürdésre meg mosásra használható víz. Ezért kérdeztem.
nov. 2. 11:49
3/7 anonim válasza:
Nálunk egyetlen vízvezetékcső jön be a házba. A konyhába, WC-be, fürdőszobába a kerti csaphoz ugyanaz a víz jut el. De, ha biztos akarsz lenni, akkor nézd meg, hogy valóban egyetlen vízvezetékcső megy be hozzátok. Szerintem Magyarországon mindenhol így van. Tulajdonképpen, a WC tartályban levő víz is iható lenne, ha nem lenne koszos a tartály belseje.
4/7 anonim válasza:
ma 11:49
Olyan nincs! Közmű hálózatról csak ivóvíz minőséget kaphatsz.
5/7 anonim válasza:
4. KÖZMŰ esetében igen. De vidéken vannak házak, ahol a fürdővíz a kútból jön, spórolás miatt. Bár nem tudom megéri-e, hiszen a szivattyú áramot fogyaszt.
6/7 anonim válasza:
5-ös!
Nem vidéken. Van pl olyan, hogy vízszűrőt tesznek a rendszerbe, az így megszűrt víz nem alkalmas ivásra, ellenben nem mennek tönkre a csapfejek, mosógép, stb. A konyhai csapot meg szokták hagyni ivóvíznek. Mosogatni mondjuk ez a tisztított víz is jó.
Másrészt nem csak megéri, vagy nem éri meg, hanem nem az értékes ivóvíz fogy feleslegesen a kútvíz használata esetén
7/7 anonim válasza:
Ehhez kell szerelo?
lol
"Szóval, a fürdőszobai vízzel mosogathatok?"
Mit gondoltal, mi az, esoviz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!