Szárítógépben nem száradt meg az ágynemű, mit csináltam rosszul?
Figyelt kérdés
2 hete vettük a szárítógépet, ágyneműt most mostam benne először. Nagyon sokáig szárította, tovább mint a program és meg sem száradtak csak félig, ráadásul kicsit olyan poshadt szaga is lett.. teljesen összegabalyodott minden benne. Hármunk ágyneműjét és két lepedőt is beletettem. Túl sok volt benne vagy miért nem sikerült? Olyan ideges vagyok, ígyis utálok ágyneműt mosni. Azt vártam majd húzhatom fel a friss, illatos ágyneműt, erre vehettem ki a szekrényből a másikat.#szárítógép, ágynemű, házimunka,
okt. 23. 16:33
1/10 A kérdező kommentje:
*vagyis most szárítottam benne először ágyneműt
okt. 23. 16:34
2/10 A kérdező kommentje:
*ágyneműt húzni utálok. Írni se tudok úgy felhúztam magam
okt. 23. 16:35
3/10 anonim válasza:
Max félig pakold és akkor nem gyűri össze. Rossz programot választottál, nem elég csak pamutra kapcsolni, a szárításnak 3 szintje van a legtöbb gépen, általában szekrény jelzi a teljesen száraz szintet.
4/10 anonim válasza:
Ahogy előttem írták: túl sokat tettél bele és rossz programot is választottál.
Én az ágyneműk közé szoktam bedobni ilyen szárítóba való labdát bazi hangos, de valahogy segít, hogy ne gabalyodjanak annyira össze.
5/10 anonim válasza:
Túl sok volt benne a ruha,es ahogy már írták, valószínűleg rossz programot választottál sajnos. Nem baj majd legközelebb jobb lesz 😄
6/10 anonim válasza:
Én a kettőnk ágyneműjét szárítom egyszerre, a gyerekét külön. Így is sokszor vissza kell rakni mégegyszer száradni mert nem szárad meg rendesen.
7/10 A kérdező kommentje:
A másik bajom, hogy semmi illata nincs a ruháknak szárítógép után. Neten olvastam, hogy van direkt szárítógépbe való illatkendő. Valaki használ ilyet, jó?
okt. 24. 08:33
8/10 anonim válasza:
Az illatot engedd el, csak nagyon minimális marad bárt is csinálsz.
9/10 anonim válasza:
Nekem pont ellenkezőleg: sokkal jobban érezhető az illat szárítás után, mintha teregetnék.
10/10 anonim válasza:
Nekem jó öblítő illatúak a ruhák amikor kiveszem. Én mindent egy azon programon szárítok, csak az időt változtatom attól függően h sok pamut ruha van e vagy műszálas. Általában 2 óra elég egy adag szárítására. Az ágynemű huzatok a régi gépemnél több időt igényeltek, az újnál elég a 2 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!