Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen mosószerrel mosol?

Milyen mosószerrel mosol?

Figyelt kérdés
Mennyiért veszed? Milyen márka?

okt. 19. 11:04
A kérdező szavazást indított:
Mosóporral
Folyékony mosószerrel
Egyébbel, leírom.
18 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%

Most épp ilyennel. Olcsó, kimos.

[link]

okt. 19. 11:21
 2/15 anonim ***** válasza:
54%

Persil.

Ez bevált, több változata van, nagyobb kiszerelésben is meg lehet venni és rendszeresen vannak akcióik, olyankor veszem meg és utána sokáig elég. Jó vele mosni is.

Biztos van jobb vagy a többi is lehet, hogy van ilyen jó, nekem ez bevált. Kipróbáltam előtte mindent már, mosóport, mosókrémet, másféle folyékony mosószereket, mosókapszulákból többfélét - ennél maradtam vagy tíz éve.

okt. 19. 11:27
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt kipróbálom 🩷
okt. 19. 11:27
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi neked is második. A persilt az én pénztárcám nem szereti, de megy a hasznos 😅
okt. 19. 11:29
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
#4 Tényleg vannak jó akcióik, én akkor szoktam venni amikor pl. 2-t tudsz megvenni 1 áráért vagy majdnem a felére leárazzák darabját. De ugyanígy szoktam minden mást is megvenni, amikor akció van akkor többet és így 3-t tudok hazavinni annyi pénzért amiért más csak 2-t, a megspórolt pénzből meg másik akcióban mást tudok megvenni. De való igaz, hogy ezt csak az tudja megtenni akinek hónap végén is van rá pénze, sajnos nem mindenki.
okt. 19. 11:53
 6/15 anonim válasza:
60%
s-budget 5L 1499-.
okt. 19. 12:15
 7/15 anonim ***** válasza:

Ariel kapszula a Müllerből, ami Németországból jön.

Folyékony mosószerből szinte mindig többet használtam, mint amennyi kellett, a dobozon lévő ajánlott adagolás meg olyan volt, mintha nem is tettem volna a mosáshoz semmit. A kapszula pont egy mosás, ha nincs megtömve a gép, pont elég.

Ha pedig kiszámolod az árát, ugyanott vagy, mintha a folyékonyból a 1,5-2szeresét teszed egy mosáshoz.

okt. 19. 12:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Folyékony mosódió. Nem tudom, hogy jó-e
okt. 19. 13:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Folyékony Lenor és Lenor öblítőt használok vele. Szépen tisztít, és jó illatúak a ruhák. A mosóport sosem szerettem, kapszulát használtam sokáig, igazából nem tudom, miért szoktam le róla.
okt. 19. 13:20
 10/15 Misike21 ***** válasza:
42%
okt. 20. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!