Mi a véleményetek a Scrub Daddy szivacsról?
Figyelt kérdés
Tényleg megéri az árát?#szivacs #Scrub Daddy
okt. 10. 23:43
1/3 anonim válasza:
Hát én vettem.
Nekem nem jött be. Egy túl hajpolt szivacs szerintem, én elegedett vagyok a normál szivaccsal. Egyszer megveheto hogy elmondhasd jaj én is vettem. Szerintem ez valakinek vagy bejon vagy nem. A surolokremje sem tud többet mint a CIF surolokrem.
A spray barátnőm szerint kB mint a Domestos, vagy CIF spray. Lehet csak mi fogtunk ki rosszat, de nekünk nem jött be 🤷♀️
2/3 anonim válasza:
Csak a Nedves Dustert próbáltam, az egy kalap sz@r, ebből kiindulva a többi sem lehet olyan jó.
3/3 anonim válasza:
Semmi értelme, szerintem nagyon kényelmetlen vele mosogatni, pl egy keskeny poharat, kávés csészét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!